Mikä on Lauttasaaressa oleva showroom & outlet?

Avaamme uuden Punavuoren peikko showroom & outlet myymälän osoitteeseen Vattuniemenkatu 5 5.8.2017. Showroomissa meillä on noin kaksi kertaa kuussa vaihtuva teema - keskitymme tiettyihin merkkeihin, kamppiksiin tai tuotteisiin. Myymälässä on myös iso outlet wall, jonka päivitämme teeman mukaan. 

Myymälä on avoinna lauantaisin klo 10-17 tai sopimuksen mukaan vaununoudoille.

Tervetuloa! 

Miten voin vaihtaa tai palauttaa tilaamani tuotteen?

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkuperäisessä myyntikunnossa. Tämä ei kuitenkaan koske tilaustuotteita, kuten Bugaboon varaosat tai hygieniatuotteita kuten uimapuvut.

Jos siis et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteet meille joko suoraan myymälään tai käyttää Postin asiakaspalautusta. Katso paremmat palautusohjeet täältä. Palautettavien tuotteiden ostosumma palautetaan pääsääntöisesti sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt maksaessasi tilauksen. Myymälässä onnistuu myös palautus maksukortille tai käteispalautus. 

Mikäli puolestaan haluat vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä liikkeeseen niin varaamme sinulle haluamasi tuotteen valmiiksi. Yhteystietomme löytyvät alapalkista. Mikäli vaihdossa on hintaeroa, hyvitämme erotuksen tai veloitamme sen erikseen.

Onko aletuotteilla vaihto- ja palautusoikeus?

Samat vaihto- ja palautusehdot koskevat meillä niin ale- kuin normaaleja tuotteita. Aletuotteillakin on siis 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkuperäisessä myyntikunnossa. Lue lisää asiasta edellisessä kysymyksestä.

Mitä teen, jos olen saanut väärän tai viallisen tuotteen?

Olemme pahoillamme, mikäli näin on käynyt. Olemme tarkkoja, mutta ihmisiä. Mikäli huomaat virheen, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tiedot löytyvät alapalkista.

Olen epävarma vaatteen koosta, mitä teen?

Jokaisella merkillä on hieman oma mitoituksensa, joten eri merkkien samat koot eivät välttämättä ole mitoiltaan samanlaisia. Jos olet epävarma koosta, voit tutustua suuntaa antavaan kokotaulukkoomme tai ottaa yhteyttä liikkeeseen, niin opastamme koon valinnassa tai vaikka mittaamme vaatteen sinulle. Yhteystietomme löytyvät alapalkista.

Tein tilauksen nettikaupasta, jolla on kiire. Mitä teen?

Pyrimme postittamaan kaikki tilaukset ripeästi ja viimeistään muutaman päivän sisällä tilauksesta. Jos kuitenkin tarvitset tuotteet tiettyyn tilaisuuteen tai niillä on muuten kiire, kerro asiasta meille niin teemme parhaamme! Yhteystietomme löytyvät alapalkista. Muistathan myös, että emme vastaa Postin toimitusajoista.  

Miksi en pysty tekemään tilausta Punavuoren peikon nettikaupassa?

Tähän voi olla useita syitä, esim. maksuvälitys tai nettikauppa voi olla tilapäisesti ruuhkautunut. Usein auttaa uusi yritys hetken ajan päästä. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä niin etsimme ratkaisun ongelmaan.  

Voinko noutaa nettitilauksen ?

Voit valita tilauksillesi myös noudon. Noutopisteemme muuttaa osoitteseen Vattunimenkatu 5, ja on avoinna lauantaisin klo 10-17. Lastenvaunuille voimme sopia noudon myös arkipäivälle, otamme sinuun yhteyttä. Kun tilaamasi tuotteet ovat kaikki kerätty ja tilaus on noudettavissa, saat meiltä viestin.  .

Selailin nettikauppaa ja huomasin monia aletuotteita, jotka haluaisin nähdä ennen ostoa. Onnistuuko se?

Koko nettikaupan valikoima on 5.8. alkaen Lauttasaaren showroom & outletissa. Tervetuloa! 

Haluaisin tilata Bugaboon tarvikkeita / varaosia, mutta en löydä niitä nettikaupan valikoimista. Mitä teen?

Voit tilata Punavuoren peikosta kaikkia Bugaboon valmistuksessa olevia vaunuja, tarvikkeita ja varaosia. Jos haluamaasi tuotetta ei löydy suoraan nettikaupasta tai olet epävarma, mitä tilata, ota yhteyttä, niin teemme sinulle erikseen tilauksen. Varaosia tilattaessa tarvitsemme maksun etukäteen. Bugaboo-tilaustuotteiden toimitusaika-arvio on 2-3 viikkoa. Emme vastaa pidentyneistä toimitusajoista, jos tuote on loppunut Bugaboon varastosta.   

Mitä teen jos en ole varma käyvätkö uudet Bugaboon lisäosat vanhanmallisiin vaunuihini?

Ole yhteydessä meihin - useimmissa tapauksissa saamme sinulle vastauksen heti. Mikäli kyseessä on harvinaisempi tiedustelu, selvitämme vastauksen suoraan Bugaboolta.

Onko tuotteillanne takuuta?

Bugaboo antaa vaunuilleen kahden vuoden takuun ja lisäksi kolmannen vuoden tietyille tuotteille, mikäli rekisteröit uuden Bugaboo-tuotteesi yrityksen nettisivuilla. Lisätietoja asiasta löydät Bugaboo-vaunujesi ohjekirjasta.

Vaatteet kuluvat normaalissa käytössä, mutta mikäli huomaat jotain normaalista poikkeavaa ja epäilet tuotevikaa, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät alapalkista.

Punavuoren peikko on ihana kauppa! Onko teillä kanta-asiakas ohjelmaa?

Lauttasaaren showroom & outletissa on kanta-asiakasohjelma. Mikäli ostoksesi ylittävät 100 euroa vuodessa, alat kerätä ostoksistasi bonusta, jota voit hyödyntää tuleviin ostoksiin. Kysy lisää kanta-asiakkuudesta seuraavan kerran kun käyt meillä!

Miten pysyn parhaiten perillä mitä uutta on tulossa? Järjestättekö tapahtumia?

Lauttasaaren showroomissa on noin kahden viikon välein vaihtuva teema, jolloin keskitymme tiettyihin merkkeihin, kamppiksiin tai uutuuksiin. Samalla päivitämme myös outlet seinän :)  Parhaiten pysyt perillä kaikesta uudesta tilaamalla uutiskirjeemme (tästä), seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Tuote lisätty koriin