Lauttasaaren myymälä

Punavuoren peikon myymälä on Helsingissä Lauttasaaressa. Myymälässä meillä on esillä mallikappaleet lähes kaikista uusista mallistoista - tuomme sinulle varastosta haluamasi koot. Voit myös tulla tutustumaan Bugaboo vaunujen mallikappaleisiin.

Uutuuksien lisäksi esillä on valikoima Outlet tuotteita. Voit myös kysyä mitä tahansa nettikaupasta löytyvää tuotetta - koko varastomme on myymälän yhteydessä.

Tervetuloa! 

Miten voin vaihtaa tai palauttaa tilaamani tuotteen?

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkuperäisessä myyntikunnossa. Tämä ei kuitenkaan koske tilaustuotteita, kuten Bugaboon varaosat tai hygieniatuotteita kuten uimapuvut.

Jos siis et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteet meille joko suoraan myymälään tai käyttää Postin asiakaspalautusta. Katso paremmat palautusohjeet täältä.  

Jos haluat vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä niin varaamme sinulle uuden tuotteen tilalle. Yhteystietomme löytyvät alapalkista. Mikäli vaihdossa on hintaeroa, hyvitämme erotuksen tai veloitamme sen erikseen.

Onko aletuotteilla vaihto- ja palautusoikeus?

Samat vaihto- ja palautusehdot koskevat meillä niin ale- kuin normaaleja tuotteita. Aletuotteillakin on siis 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkuperäisessä myyntikunnossa. 

Mitä teen, jos olen saanut väärän tai viallisen tuotteen?

Olemme pahoillamme, mikäli näin on käynyt! Jos huomaat virheen, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tiedot löytyvät alapalkista.

Olen epävarma vaatteen koosta, mitä teen?

Jokaisella merkillä on hieman oma mitoituksensa, joten eri merkkien samat koot eivät välttämättä ole mitoiltaan samanlaisia. Jos olet epävarma koosta, ota yhteyttä, niin opastamme koon valinnassa tai vaikka mittaamme vaatteen sinulle. 

Tein tilauksen nettikaupasta, jolla on kiire. Mitä teen?

Pyrimme postittamaan kaikki tilaukset ripeästi ja viimeistään muutaman päivän sisällä tilauksesta. Jos kuitenkin tarvitset tuotteet tiettyyn tilaisuuteen tai niillä on muuten kiire, kerro asiasta meille niin teemme parhaamme! 

Voinko noutaa nettitilauksen ?

Voit valita tilauksillesi myös noudon myymälästämme Vattunimenkatu 5. Olemme avoinna lauantaisin klo 10-17, arkipäivisin ota yhteyttä etukäteen varmistaaksesi että olemme paikalla.

Kun tilaamasi tuotteet ovat kaikki kerätty ja tilaus on noudettavissa, saat meiltä viestin.

Selailin nettikauppaa ja huomasin monia aletuotteita, jotka haluaisin nähdä ennen ostoa. Onnistuuko se?

Koko nettikaupan valikoima löytyy myymälämme yhteydestä, tervetuloa tutustumaan! 

Haluaisin tilata Bugaboon tarvikkeita / varaosia, mutta en löydä niitä nettikaupan valikoimista. Mitä teen?

Voit tilata Punavuoren peikosta kaikkia Bugaboon valmistuksessa olevia vaunuja, tarvikkeita ja varaosia. Jos haluamaasi tuotetta ei löydy suoraan nettikaupasta tai olet epävarma, mitä tilata, ota yhteyttä, niin teemme sinulle erikseen tilauksen.   

Mitä teen jos en ole varma käyvätkö uudet Bugaboon lisäosat vanhanmallisiin vaunuihini?

Ole yhteydessä meihin - useimmissa tapauksissa saamme sinulle vastauksen heti. Mikäli kyseessä on harvinaisempi tiedustelu, selvitämme vastauksen suoraan Bugaboolta.

Onko tuotteillanne takuuta?

Bugaboo antaa vaunuilleen kahden vuoden takuun ja lisäksi kolmannen vuoden tietyille tuotteille, mikäli rekisteröit uuden Bugaboo-tuotteesi yrityksen nettisivuilla. Lisätietoja asiasta löydät Bugaboo-vaunujesi ohjekirjasta.

Vaatteet kuluvat normaalissa käytössä, mutta mikäli huomaat jotain normaalista poikkeavaa ja epäilet tuotevikaa, ota meihin yhteyttä. 

Tuote lisätty koriin