Toimitukset Suomeen postilla tai DHL Expressillä

Käytämme toimituksissamme Postia ja DHL Express kuljetusta. Voit myös noutaa tilauksen suoraan myymälästämme.

Postin paketit voidaan joko toimittaa lähimpään postiisi tai valitsemaasi pakettiautomaattiin. Pakettiautomaatin enimmäiskoko on 20 x 36 x 60 cm, ja toimitamme tätä isommat tilaukset automaattisesti lähimpään postiin vaikka valittuna olisikin pakettiautomaatti. Pienet tilaukset jotka mahtuvat kirjeeseen, toimitetaan automaattisesti kirjepostina.

Jos haluat tilauksen nopeasti kotiisi tai paketti on iso, kannattaa valita toimitustavaksi DHL Express. Saat tilauksen suoraan kotiisi (tai vaikka töihin) useimpiin osoitteisiin jo seuraavana arkipäivänä, jos tilaus on tehty ennen klo 12. Kuljetusaika haja-asutusalueille ja Pohjois-Suomeen on hiukan pidempi plus 1-2 arkipäivää. 

Jos teet useamman tilauksen peräkkäin, saatamme yhdistää tilaukset samaan toimitukseen ilman ennakkoilmoitusta.

Toimituskulut Suomeen

- alle 100 €:n tilauksille toimituskulut 2,90€ postitse

- yli 100 €:n tilauksille ilmainen toimitus postitse

- DHL Express pikatoimitus kotiin 6,90€ 

- nouto myymälästä on aina ilmainen 

Nopeat toimitukset

Ennen klo 12 arkipäivänä tehdyt DHL Express tilaukset lähtevät saman päivän aikana, ja saapuvat useimpiin osoitteisiin seuraavana arkipäivänä.

95% postitoimituksista lähtee saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Kampanja- ja lanseerauspäivinä käsittelyaika saattaa olla hieman pidempi. Postin kulkuun kuluu normaalisti muutamia päiviä.

Jos olet tilannut tilaustuotteen, otamme sinuun yhteyttä toimitusaika-arviosta.  

Toimitukset ulkomaille

Käytämme toimituksissamme postia ja DHL Express kuljetusta. Toimitukset EU:n ulkopuolisiin osoitteisiin lähetetään verovapaana eli tax-freenä. 

Toimituskulut ulkomaille

- Tanska, Ruotsi & Viro, DHL Express 9,90€

- muut EU-maat, toimituskulut 14,90€ DHL Express

- muut maat, toimituskulut 25 € DHL Express

Tilausehdot

Kun olet jättänyt tilauksen, saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta kolmen päivän kuluessa, otathan yhteyttä. Tilauksesi jälkeen varmistamme vielä erikseen, että kaikki tilaamasi tuotteet ovat saatavana. Mikäli jokin tuote puuttuu tai ei ole saatavana, varaamme oikeuden hyvittää summan takaisin.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tiedotamme mahdollisista tilaukseen liittyvistä muutoksista ynnä muista asioista jättämääsi sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon. Punavuoren peikko ei ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai toimitushäiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin.

Huomioithan, että käytämme peruutettuihin tilauksiin palautuskäytäntöämme & palautuskuluja 2,90 euroa. Jos olet valinnut tilaukseen noudon, säilytämme tuotteita 1kk ajan  jonka jälkeen peruutamme tilauksen automaattisesti.

Punavuoren peikko ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Punavuoren peikon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen.

Punavuoren Peikosta tehtäviin ostoksiin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa mahdollinen toimitusta koskeva riita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. 

Edellytämme, että olet täyttänyt 18 vuotta tilausta tehdessäsi.

Tuote lisätty koriin