Tilaaminen

Edellytämme, että olet täyttänyt 18 vuotta tilausta tehdessäsi.

Tehty tilaus on ostopäätös. Huomioithan, että käytämme peruttuihin tilauksiin palautuskäytäntöämme.

Kun olet jättänyt tilauksen, saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta kolmen päivän kuluessa, otathan yhteyttä liikkeeseen!

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tiedotamme mahdollisista tilaukseen liittyvistä muutoksista ynnä muista asioista jättämääsi sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon. Punavuoren peikko ei ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai toimitushäiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin.

Punavuoren peikko ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Punavuoren peikon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen.

Punavuoren Peikosta tehtäviin ostoksiin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa mahdollinen toimitusta koskeva riita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. 

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään mahdollisimman pian, useimmiten saman tai seuraavan päivän aikana tilauksesta. Poikkeuksena ovat tilaustuotteet, jolloin otamme sinuun yhteyttä toimitusaika-arviosta. Esim. kampanjat saattavat ruuhkauttaa postitustamme, joten jos tuote on ostettu tiettyyn tilaisuutteen ja kaipaat sen pikaisesti, ota yhteyttä. Muistathan myös varata postin kulkuun joitakin päiviä.

Toimitukset Suomeen

Käytämme kaikissa toimituksissa Postia. Tilaukset, jotka mahtuvat kirjeeseen, toimitetaan 2. luokan kirjepostina, muut pakettina. Voit myös noutaa tilauksen suoraan myymälästämme.

Paketit voidaan joko toimittaa lähimpään Postiisi tai Pakettiautomaattiin. Tilauksen enimmäiskoko voi tällöin olla 20 x 36 x 60 cm. Esimerkiksi Bugaboon lämpöpussit eivät mahdu Pakettiautomaattiin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitustavan Pakettiautomaatista normaaliksi paketiksi mikäli tuote ei mahdu automaattiin tai jos haluamasi automaattiosoite ei toimi.

Mikäli teet useamman tilauksen peräkkäin, pidätämme oikeuden yhdistää tilaukset samaan toimitukseen.

Toimituskulut Suomeen

- Alle 49 €:n tilauksille toimituskulut 2,50 € kirjeenä tai postipakettina joko Postiin tai Pakettiautomaattiin

- Alle 49 €:n tilauksille toimituskulut 0 € jos toimitustapana nouto liikkestä (lauantaisin, Vattuniemenkatu 5, Helsinki)

- Yli 49 €:n tilauksille toimituskulut aina 0 € 

- Tilauksen arvosta riippumatta toimitus kotiin Postin kotiinkuljetuksena 9,90 €. Posti ottaa sinuun yhteyttä toimitusajan sopimiseksi.

Toimitukset ulkomaille

Kaikissa toimituksissa käytetään postia. Toimitukset EU:n ulkopuolisiin osoittesiin lähetetään verovapaana eli tax-freenä.

Toimituskulut ulkomaille

- Tanska, Ruotsi & Viro - toimituskulut 6 €

- Muut EU-maat - toimituskulut 15 €

- Muut maat - toimituskulut 25 €

Tuote lisätty koriin