Keräämme verkkokauppamme asiakkailta ja sivujen käyttäjiltä henkilötietoja. Jotta voit tehdä tilauksen, sinun täytyy antaa yhteystietosi, kuten etu- ja sukunimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Käytämme antamiasi henkilötietoja tilausten käsittelyyn, sekä niihin liittyvien palautusten, vaihtojen, reklamaatioiden ynnä muiden tilauksiin liittyvien asioiden käsittelyyn. 

Rekisteröityneiltä asiakkailta pyydetään lisäksi käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Pyydämme lisäksi lupaa asiakaskirjeen lähettämistä varten. Jos annat luva, lähetämme sinulle kirjeen uutuuksista & kampanjoista noin 1-4 kertaa kuukaudessa. Tilauksen voi peruuttaa millon tahansa. Käytämme antamiasi yhteystieoja kirjeen lähettämiseen & evästeitä mainonnan kohdentamiseen. 

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai puhelimitse, saatamme kirjata ylös nimesi ja yhteystietosi, kertomasi asian sekä muut antamasi tiedot, jotta voimme palvella sinua parhaiten.

Keräämme kaikilta verkkosivustomme käyttäjiltä myös teknisiä tietoja, kuten IP-osoite, käyttöjärjestelmä tai laite, verkkosivustollamme vieraillut sivut ja tehdyt haut ja muut mahdolliset analytiikkatiedot.

Käsittelemme henkilötietoja liiketoimintamme harjoittamiseksi, asiakaskokemuksen parantamiseksi sekä suoramarkkinointiin. Emme kuitenkaan käytä tietojasi suoramarkkinointiin ilman nimenomaista lupaasi. 

Asiakasrekisteriä pidetään Punavuoren peikon nettikaupan tarkoituksiin. Saatamme luovuttaa rekisterimme tietoja valtuutetulle palveluntarjoajallemme, joka käsittelee henkilötietoja tarjotakseen markkinointipalveluita Punavuoren peikolle tai ylläpitääkseen verkkokauppamme teknisiä ominaisuuksia. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muuhun kuin Punavuoren peikon liiketoiminnan tarkoituksiin. 

Tekemiisi ostoihin ja reklamaatioihin liittyviä henkilötietoja säilytämme niin kauan kun se on tarpeen esimerkiksi oikeudellisen vasteen tai kirjanpitovelvoitteiden tai muiden lakiin perustuvien velvotteidemme noudattamiseksi. Verkkosivujen analytiikkatietoja säilytetään 36 kuukautta.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Rekisterin pitäjä:

Punavuoren peikko Oy,
Vattuniemenkatu 5,
00210 Helsinki.
Puh. 045-128 6281.
Y-tunnus 2216913-0.

Rekisterin nimi: Punavuoren peikko asiakasrekisteri


Tuote lisätty koriin