Punavuoren peiko on vuonna 2007 perustettu sympaattinen lastenvaate ja -tarvikekauppa, josta löydät tyylikkäät vaatteet ja merkit. Meiltä löydät mm. Mini Rodini, Gugguu, Molo Kids ja Bobo Choses -merkit. Tervetuloa ostoksille!


Meille laatu, kestävyys ja ekologisuus on tärkeää. Siksi suurin osa myymistämme vaatteista on skandinaavista suunnittelua ja valmistettu joko luomusertifioiduista tai oeko-tex standardoiduista materiaaleista. Olemme kertakäyttökulttuuria vastaan ja monet valikoimamme merkeistä panostavat sekä tytöille että pojille sopiviin unisex-malleihin. Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat Bugaboo-lastenvaunut tarvikkeineen.


Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä, liittyivät ne sitten nettitilaukseen, vaatteisiin, varusteisiin tai vaunuihin. Voit joko tulla paikan päälle liikkeeseemme tai lähestyä meitä sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystietomme löydät helposti alapalkista.


Liikkeessämme tapahtuu kaiken aikaa ja uusia tuotteita tulee sisään lähes viikottain. Parhaiten pysyt perillä kuulumisistamme tilaamalla uutiskirjeemme - kätevimmin se onnistuu alapalkista. Päivitämme kuulumisia myös Facebook-sivuillemme sekä Instagram-tilillemme, joten seuraathan niitäkin!


Toivotamme iloisia hetkiä nettikaupassamme ja tervetuloa myös kivijalkamyymälään! Nähdään!

Tuote lisätty koriin