Laadukkaita & uudenlaisia lastenvaatemerkkejä vuodesta 2007

Punavuoren peikko on vuonna 2007 Helsingin Punavuoressa perustettu lastenvaate ja -tarvikekauppa, josta löydät tyylikkäät ja laadukkaat lastenvaatteet ja tarvikkeet. Merkkivalikoimassa ovat mm. Bugaboo, Mini Rodini, Gugguu, Molo, Bobo Choses ynnä paljon muuta. Vuosien varrella olemme olleet mukana tuomassa monta uutta merkkiä Suomeen & nostamassa osaltamme uusia suomalaisia merkkejä pinnalle.

Lastenvaatteet & vastuullisuus

Meille lastenvaatteiden laatu, käytännöllisyys ja ekologisuus on tärkeää. Siksi suurin osa myymistämme vaatteista on skandinaavista suunnittelua ja valmistettu joko luomusertifioiduista tai oeko-tex standardoiduista materiaaleista. Suosimme yrityksiä, jotka huomioivat ympäristön toiminnassaan. Olemme kertakäyttökulttuuria vastaan, ja monet valikoimamme vaatteista menevätkin kirpputorien kautta tehokkaasti kiertoon. Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat Bugaboo-lastenvaunut tarvikkeineen.

Lastenvaatteet netistä tai Lauttasaaren myymälästä

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä, liittyivät ne sitten nettitilaukseen, vaatteisiin, varusteisiin tai vaunuihin. Voit joko tulla paikan päälle liikkeeseemme, laittaa sähköpostia tai soittaa. 

Kaupassamme tapahtuu kaiken aikaa ja uusia tuotteita tulee lähes viikottain. Parhaiten pysyt perillä uutuuksista & kamppiksista tilaamalla uutiskirjeen - kätevimmin se onnistuu alapalkista. Myös Facebook-sivua ja Instagram-tiliä kannattaa seurata - kamppiksia, arvontoja yms!

Mukavia hetkiä nettikaupassamme & tervetuloa Lauttasaareen myymälään. Nähdään!

    Tuote lisätty koriin