Paketti saapui, mutta jokin ei ole aivan kohdallaan - tuote ei vastaakaan mielikuvaa tai se on liian pieni? Ei hätää! Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen täytyy tällöin olla alkuperäisessä kunnossa, siis käyttämätön ja pesemätön. Myös tuotelappujen ja pakkauksen täytyy olla samassa kunnossa kuin ostettaessa. Poikkeuksena ovat tilaustuotteet (esim. Bugaboo-varaosat), alusvaatteet, uimapuvut ja muut hygieniatuotteet, sillä niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta käyttämättöminäkään. 

Huomioithan, että käytämme myös peruttuihin tilauksiin palautuskäytäntöämme.

 

Palautustapoja on kaksi - voit palauttaa tuotteen suoraan myymälämme tai käyttää Postin asiakaspalautusta. Jos käytät Postin asiakaspalautusta, pyydä Postin tiskiltä kuitti palautuksesta.

 

Posti tietää palautusosoitteemme ja asiakaspalautuskäytännön, mutta halutessasi voit myös kirjoittaa osoitteen itse. Palautusosoiteemme on: Punavuoren peikko / Postin sopimustunnus 615538 /Vattuniemenkatu 5 / 00210 Helsinki.

 

Jos haluat vaihtaa tuotteen, on se sinulle maksuton yhden kerran per tilaus. Jos haluat palauttaa koko tilauksen, tai haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita kahteen kertaan, perimme Postin asiakaspalautuksen käytöstä palautuskulut 5,90€. Mikäli palautuksen jälkeen joku saamasi ale ei enää täyty, esim. määräale tai postikuluale, huomioidaan tämä palautettavassa rahasummassa.  Jos palautat tilauksen meille myymälään tai maksat palautuksen postikulut itse, emme veloita palautuskuluja.

 

Palautettavien tuotteiden ostosumma palautetaan Paytrailin kautta käyttämällesi maksutavalle, myymälässä onnistuu palautus myös maksukortillesi tai käteispalautus. Klarna-maksutavoissa palautetut tuotteet hyvitetään laskussasi.

  

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai kokoon, ota meihin yhteyttä, niin varaamme uuden tuotteen valmiiksi sinulle. Eri hintaisen vaihtotuotteen erotus hyvitetään tai veloitetaan erikseen. Jos saamasi määräale, postikuluale  tai muu ale ei enää vaihdon myötä täyty, huomioidaan tämä erikseen vaihdon yhteydessä.

Tuote lisätty koriin