Paketti saapui, mutta jokin ei ole aivan kohdallaan - tuote ei vastaakaan mielikuvaa tai se on liian pieni? Ei hätää! Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen täytyy tällöin olla alkuperäisessä kunnossa, siis käyttämätön ja pesemätön. Myös tuotelappujen ja pakkauksen täytyy olla samassa kunnossa kuin ostettaessa. Poikkeuksena ovat tilaustuotteet (esim. Bugaboo-varaosat), alusvaatteet, uimapuvut ja muut hygieniatuotteet, sillä niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta käyttämättöminäkään.

 

Palautustapoja on kaksi - voit palauttaa tuotteen suoraan Uudenmaankadun myymälään tai käyttää Postin asiakaspalautusta. Jos käytät Postin asiakaspalautusta, pyydä Postin tiskiltä kuitti palautuksesta.

 

Posti tietää palautusosoitteemme ja asiakaspalautuskäytännön, mutta halutessasi voit myös kirjoittaa osoitteen itse. Palautusosoiteemme on: Punavuoren peikko / Postin sopimustunnus 615538 / Uudenmaankatu 15 / 00120 Helsinki.

 

Jos haluat palauttaa osan tilauksesi tuotteista tai vaihtaa tuotteen, on palautus maksuton sinulle. Jos haluat palauttaa koko tilauksen, perimme Postin asiakaspalautuksen käytöstä palautuskulut 3€. Palautus myymälään on luonnollisesti maksuton.

 

Klarna Laskun käytöstä veloitamme maksutapalisän 3,90€ per tilaus. Tätä summaa ei palauteta sinulle, vaikka palautat tilauksesi, vaan perimme sen palautuskuluina.

 

Palautettavien tuotteiden ostosumma palautetaan Paytrailin kautta käyttämällesi maksutavalle, myymälässä onnistuu palautus myös maksukortillesi tai käteispalautus. Klarna-maksutavoissa palautetut tuotteet hyvitetään laskussasi.

 

Mikäli palautuksen jälkeen joku saamasi ale ei enää täyty, esim. määräale tai postikuluale, huomioidaan tämä palautettavassa rahasummassa. Huomioithan, että palautukset käsitellään kerran viikossa, joten saat palautuksen tilillesi noin 1-2 viikon kuluessa palautuksen postituksesta.

 

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai kokoon, ota meihin yhteyttä, niin varaamme uuden tuotteen valmiiksi sinulle. Varastomme on yhteinen niin kivijalkaliikkeessä kuin nettikaupassa, joten varaamalla varmistamme tuotteen sinulle. Erihintaisen vaihtotuotteen erotus hyvitetään tai veloitetaan erikseen. Jos saamasi määräale, postikuluale  tai muu ale ei enää vaihdon myötä täyty, huomioidaan tämä erikseen vaihdon yhteydessä.

Tuote lisätty koriin