Voit palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteen täytyy tällöin olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja pesemätön. Myös tuotelappujen ja pakkauksen täytyy olla samassa kunnossa kuin ostettaessa. Poikkeuksena ovat tilaustuotteet (esim. Bugaboo-varaosat), alusvaatteet, uimapuvut ja muut hygieniatuotteet, sillä niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta käyttämättöminäkään. 

Huomioithan, että käytämme myös peruttuihin tilauksiin palautuskäytäntöämme.

 

Palautustapoja on kaksi - voit palauttaa tuotteen suoraan myymälämme tai käyttää Postin asiakaspalautusta.


* Jos haluat vaihtaa tuotteen tai palauttaa osan tilauksestasi, on se sinulle maksuton yhden kerran per tilaus.


* Jos haluat palauttaa koko tilauksen, tai haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita kahteen kertaan, perimme Postin asiakaspalautuksen käytöstä palautuskulut 4,90€. 


* Jos palautat tilauksen meille myymälään tai maksat palautuksen postikulut itse, on palautus ilmainen.

 

Palautusosoiteemme on: Punavuoren peikko / Postin sopimustunnus 615538 /Vattuniemenkatu 5 / 00210 Helsinki. Myös repack pakettissa tehdyt tuotepalautukset palautetaan tähän osoitteeseen. Pyydä Postin tiskiltä kuitti palautuksesta.

Palautettavien tuotteiden ostosumma palautetaan Paytrailin kautta käyttämällesi maksutavalle, myymälässä onnistuu palautus myös maksukortillesi tai käteispalautus. Klarna-maksutavoissa palautetut tuotteet hyvitetään laskussasi.


Jos palautuksen jälkeen joku saamasi ale ei enää täyty, esim. määräale tai postikuluale, huomioidaan tämä palautettavassa summassa. 

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai kokoon, ota meihin yhteyttä, niin varaamme uuden tuotteen valmiiksi sinulle. Eri hintaisen vaihtotuotteen erotus hyvitetään tai veloitetaan erikseen. Jos saamasi määräale, postikuluale  tai muu ale ei enää vaihdon myötä täyty, huomioidaan tämä erikseen vaihdon yhteydessä.


Palautuslomake


Tuote lisätty koriin