Re-wear myyntilomake ja ehdot

Tee näin, kun haluat laittaa vaatteesi kiertoon Punavuoren peikko x Ninyes re.wear ohjelman kautta:

1. Täytä ja lähetä alla oleva Punavuoren peikko x Ninyes re.wear lomake.

2. Saat sähköpostiisi Matkahuollon ennakkoon maksetun postituskoodin. Koodi toimii vain Suomessa. Voit myös tuoda vaatteet meille paikan päälle. Osoitteemme on Punavuoren peikko, Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki. Muista laittaa lähetyksen mukaan nimeksi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

3.Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi lahjakortin Punavuoren peikko verkkokauppaan. Hyvitämme sinulle 10€ jokaisesta lastenvaatteesta ja 15€ jokaisesta aikuisten vaatteesta.

4. Käytetyt vaatteet myydään yhteistyökumppanimme Ninyes.com verkkokaupassa.

Myyntilomake
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Thank you!

Mitä voin palauttaa?

YES PLEASE:

Otamme vastaan vaatteet näiltä myymiltämme merkeiltä: Bobo Choses, Huxbaby, Kaiko, Mainio, Metsola, Mini Rodini, Molo, Monkind, Papu, Patagonia, The Simple Folk ja Veja. Vaatteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja jälleenmyyntikelpoisia.

NO THANKS:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, alusvaatteet, sukat ja sukkahousut tai muut pienet asusteet, hygieniatuotteet kuten hiuslenksut ja uimapuvut, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteessa tulee olla ehjä tuotemerkki jäljellä, ja niissä ei saa olla eläinten karvoja.

Huom! Emme ota vastaan pipoja tai muita talven asusteita maalis-heinäkuun aikana. Emme vastaanota shortseja, hameita, lyhythihaisia vaatteita tai kesän asusteita elo-helmikuun aikana. (Voit listata nämä vaatteet suoraan ninyes.com palveluun ja myydä vaatteet itse.)

Punavuoren peikko x Ninyes re.wear ohjelman ehdot:

Toimita käytetyt vaatteet Punavuoren peikko x Ninyes re.wear-palveluumme. Hyvitämme sinulle 10€ lahjakortin lastenvaatteista ja 15€ lahjakortin aikuisten vaatteista Punavuoren peikko verkkokauppaamme. Myymme vaatteet yhteistyökumppanimme ninyes.com sivustolla. Ohjelma on tällä hetkellä toiminnassa vain Suomessa.

Otamme vastaan vaatteita seuraavilta merkeiltä: Bobo Choses, Huxbaby, Kaiko, Mainio, Metsola, Mini Rodini, Molo, Monkind, Papu, Patagonia, The Simple Folk ja Veja. Vaatteiden tulee olla ehjiä, tahrattomia, puhtaita, karvattomia ja hajuttomia, ja niissä tulee olla ehjä tuotemerkki jäljellä. Re.wear ohjelmaan ei kelpaa likaiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet tai värjääntyneet vaatteet, alusvaatteet, sukat, sukkahousut ja muut pienet asusteet, hygieniatuotteet kuten hiuslenkit, kopiovaatteet, selvästi kuluneet, nyppääntyneet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet - siis sellaiset millä ei ole olennaista myyntiarvoa. Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen myyntilomakkeemme.

Saat hyvityksen toimittamistasi vaatteista 2 viikon kuluessa, kun olemme vastaanottaneet toimituksen & vahvistaneet tuotteiden myyntikelpoisuuden. Vähennämme lahjakortin arvosta toimituskulut 5,90€ / toimitus. Voit myös toimittaa vaatteet meille Punavuoren peikon toimistoon, jolloin toimituskuluja ei tietysti veloiteta. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen, ja se on voimassa 3kk Punavuoren peikko verkkokaupassa.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Punavuoren peikolla on oikeus todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita tai ei ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 5,90€ toimituskuluja vastaan. Palautettavaksi merkatut lähetykset toimitetaan takaisin automaattisesti, ja toimituskulut vähennetään lahjakortin arvosta.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Punavuoren peikko tai Ninyes eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot.

Punavuoren peikko ei vastaa siitä, että toimintamme estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Punavuoren peikon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen. Punavuoren Peikosta tehtäviin ostoksiin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa mahdollinen toimitusta koskeva riita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Edellytämme, että olet täyttänyt 18 vuotta. Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muutoksiin.