Re-wear myyntilomake ja ehdot

Tee näin, kun haluat laittaa vaatteesi kiertoon Punavuoren peikko x Ninyes re.wear ohjelman kautta:

1. Täytä ja lähetä alla oleva Punavuoren peikko x Ninyes re.wear lomake. Tarkista, että vaatteet ovat hyväkuntoisia, ja ne löytyvät lomakkeen jälkeen olevalta listalta.

2. Saat sähköpostiisi Matkahuollon ennakkoon maksetun postituskoodin. Koodi toimii vain Suomessa. Voit myös tuoda vaatteet meille paikan päälle. Osoitteemme on Punavuoren peikko, Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki. Muista laittaa lähetyksen mukaan lappu otsikolla Punavuoren peikko x Ninyes, sekä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

3.Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi lahjakortin Punavuoren peikko verkkokauppaan.

4. Käytetyt vaatteet myydään yhteistyökumppanimme Ninyes.com verkkokaupassa.

Myyntilomake
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Kiitos! Olemme vastaanottaneet lomakkeen - saat sähköpostia kun toimitus on käsitelty.

Mitä voin palauttaa?

YES PLEASE:

Otamme vastaan vaatteet näiltä myymiltämme merkeiltä: Bobo Choses, Huxbaby, Kaiko, Konges Sløjd, Mainio, Metsola, Mini Rodini, Molo, Monkind, Papu, Patagonia, The Simple Folk ja Veja. Vaatteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita.

NO THANKS:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, alusvaatteet, sukat ja sukkahousut tai muut pienet asusteet, hygieniatuotteet kuten hiuslenksut ja uimapuvut, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteessa tulee olla ehjä tuotemerkki, ja niissä ei saa olla eläinten karvoja.

Emme tällä hetkellä ota vastaan asusteita. Emme vastaanota shortseja, hameita tai lyhythihaisia vaatteita elo-helmikuun aikana.

Punavuoren peikko x Ninyes re.wear ohjelman ehdot:

Toimita käytetyt vaatteet Punavuoren peikko x Ninyes re.wear-palveluumme. Saat korvauksena lahjakortin Punavuoren peikko verkkokauppaan jokaista myyntiin kelpaavaa tuotetta vastaan. Hyvitämme vaatteista seuraavasti: asusteet, hihattomat topit ja shortsit 7,50€, kaikki muut vaatteet 10€, ulkotakit ja -haalarit 20€. Myymme vaatteet yhteistyökumppanimme ninyes.com sivustolla. Ohjelma on tällä hetkellä toiminnassa vain Suomessa.

Otamme vastaan vaatteita seuraavilta merkeiltä: Bobo Choses, Huxbaby, Kaiko, Konges Sløjd, Mainio, Metsola, Mini Rodini, Molo, Monkind, Papu, Patagonia, The Simple Folk ja Veja. Vaatteiden tulee olla ehjiä, tahrattomia, puhtaita, karvattomia ja hajuttomia, ja niissä tulee olla ehjä tuotemerkki jäljellä. Re.wear ohjelmaan ei kelpaa likaiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet tai värjääntyneet vaatteet, alusvaatteet, sukat, sukkahousut ja muut pienet asusteet, hygieniatuotteet kuten hiuslenkit, kopiovaatteet, selvästi kuluneet, nyppääntyneet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet - siis sellaiset millä ei ole olennaista myyntiarvoa. Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - emme korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen myyntilomakkeemme.

Saat hyvityksen toimittamistasi vaatteista noin 2 viikon kuluessa, kun olemme vastaanottaneet toimituksen & vahvistaneet tuotteiden myyntikelpoisuuden. Vähennämme lahjakortin arvosta toimituskulut 5,90€ / toimitus. Voit myös toimittaa vaatteet meille Punavuoren peikon toimistoon, jolloin toimituskuluja ei tietysti veloiteta. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen, ja se on voimassa 3kk Punavuoren peikko verkkokaupassa.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Punavuoren peikolla on yksipuolisesti oikeus todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita tai ei ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 5,90€ toimituskuluja vastaan. Palautettavaksi merkatut lähetykset toimitetaan takaisin automaattisesti, ja toimituskulut vähennetään lahjakortin arvosta.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Punavuoren peikko tai Ninyes eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Punavuoren peikko ei vastaa siitä, että toimintamme estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Punavuoren peikon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen. Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muutoksiin.