Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat eurohintoja (EUR), ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (24%). Punavuoren peikolla on oikeus muuttaa hintoja siitä erikseen ilmoittamatta. Jo tilattujen tuotteiden hinta ei muutu. Tilaukseen lisätään mahdolliset toimituskulut, katso lisää toimituskuluista täältä.

Kampanjat ovat voimassa rajatun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksia ei voi hyödyntää jälki- tai etukäteen.

Jos palautat osan tilaamistasi tuottesta niin, että alennuksen ehdot eivät enää täyty (olet esimerkiksi saanut määräalennuksen), huomoimme tämän palautuksessa.

Maksutavat

Punavuoren peikon verkkokaupassa voit maksaa pankkien verkkomaksutunnuksilla, maksukortilla, laskulla tai osamaksulla. Samalla kun vahvistat tilauksen maksun, hyväksyt tilauksen ja siihen liittyvät maksut.

Maksaessasi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa myös Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskulla maksun toteuttajana on Klarna. Valitessasi Klarnan lasku- tai tilivaihtoehdon voit itse päättää sopivan maksuaikataulun ja lyhennyssumman. Valitsemalla maksutavaksi Klarna Laskun tai Klarna Tilin, sitoudut vastaamaan kaikista maksutavasta aiheutuvista kuluista. Näitä ovat esimerkiksi korot ja muistutusmaksut. Lisää tietoa Klarnan ehdoista löydät alla olevista linkeistä. Klarna Laskun käytöstä veloitamme maksutapalisän 3,90 euroa per tilaus. Tätä kulua ei palauteta, vaikka palauttaisit koko tilauksesi. Katso lisää palautuksista täältä. Klarnan käyttöön sovelletaan Klarnan ehtoja ja Klarnan käyttöä koskeva sopimus on käyttäjän ja Klarnan välinen.

Lisätietoa Klarna Laskusta löydät täältä.

Lisätietoa Klarna Tilistä löydät täältä.

Yleiset ehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.  

Tuote lisätty koriin