Re-wear by Punavuoren peikko

Yippee!
Punavuoren peikko alkaa myydä käytettyjä, vastuullisesti valmistettuja lastenvaatteita.


Miksi?

Tavoitteenamme on olla Suomen vastuullisin lastenvaatekauppa. Seuraava iso askeleemme tällä tiellä on käyteyt lastenvaatteet.

Ei mitkä tahansa käytetyt lastenvaatteet, vaan alunperin vastuullisesti valmistettujen merkkien vaatteet - siis samat, joita saat meiltä uutena.Haluamme pitää huolta myymistämme vaatteista, jotta ne saavat pitkän elämän ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Mitä suurempi käyttö vaatteelle saadaan, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Jakamalla voimme pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä.Nyt tarvitsemme apuasi.

Saadaksemme homman ripeästi käyntiin, tarvitsemme apuasi.

Onko kaapissasi pieneksi jääneitä vaatteita tai sellaisia joita tulee käytettyä kovin harvoin? Lähetä ne meille! Kuvaamme ja myymme vaatteet puolestasi Re-wear by Punavuoren peikko sivustollamme.

Otamme myyntiin näiden merkkien vaatteita: Mini Rodini, Molo, Kaiko, Mainio, Metsola, Bobo Choses, Papu, Patagonia, The Simple Folk ja Monkid.

Vaatteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja myyntikelpoisia.Näin se käy!
  1. Kirjaa myymäsi vaatteet myyntilomakkeelle.
  2. Postita myytävät vaatteet meille tai tuo ne paikanpäälle. Osoitteemme on Re-wear by Punavuoren peikko, Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki. Vastaanottajan tel: 045-1286281.
  3. Huom! Muista laittaa lähetykseen mukaan nimesi ja puhelinnumerosi.
  4. Kuvaamme, hinnoittelemme ja laitamme vaatteesi myyntiin Re-wear -verkkokauppaamme ja postitamme ne suoraan ostajille.
  5. Saat tilityksen myydyistä vaatteista kerran kuussa Punavuoren peikon lahjakorttina.

Win-Win

Markkinoimme vaatettasi kymmenille tuhansille kontakteillemme saittimme ja some-kanaviemme kautta. Pyrimme saamaan vaatteestasi mahdollisimman hyvän hinnan.

Kun vaatteesi on myyty, saat myyntihintaa vastaavan lahjakortin Punavuoren peikkoon. Vähennämme vain käsittelykulun 5€ / myyty vaate. Tämä sisältää kaiken - vaatteiden kuvaamisen ja myymisen, sekä pakkaamisen ja postittamisen ostajalle.Lahjakortti käy meillä sekä uusien että käytettyjen vaatteiden ostamiseen.

Myymme vaatteita 2kk ajan, jonka jälkeen myymättömät vaatteet toimitetaan Hope ry:lle. Vaihtoehtoisesti voimme lähettää myymättömät vaatteet sinulle takaisin.


Mitä voin myydä?

YES PLEASE:

Otamme vastaan vaatteita näiltä merkeiltä: Mini Rodini, Molo, Kaiko, Mainio, Metsola, Bobo Choses, Papu, Patagonia, The Simple Folk, Konges Slojd ja Monkid.
Vaatteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja myyntikelpoisia.

NO THANKS:

Likaiset tai rikkinäiset vaatteet, alusvaatteet ja sukat, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteiden tulee siis olla myyntikuntoisia.