March 06, 2019

Luonnollista lapsille

Vivaiodays on saanut alkunsa kahden pienen lapsen vanhemman inspiraatiosta hyödyntää maailmalla pitkään tunnettuja raaka-aineita vauvojen ja lasten herkän ihon hoidossa. Vivaiodays tuotteet ovat turvallisia, tehokkaita ja helppoja käyttää. Tarkoin valitut raaka-aineet ja tuotekoostumukset pitävät huolen, että vauvojen ja lasten iho saavat hellävaraista ja turvallista hoivaa.

Sarjaan kuuluu kuusi tuotetta - kosteusvoide, aurinkovoide, rescue geeli, hiusten hoitosuihke, puhdistusvesi ja shampoo. Tuotesarjalla on kansainvälinen COSMOS ORGANIC –sertifikaatti, joka mm. edellyttää käyttämään luonnonvaroja vastuullisesti ja kunnioittamaan ympäristöä. Kaikki Vivaiodays tuotepakkaukset ovat myös 100%  kierrätettäviä, sillä niiden valmistukseen on käytetty sokeriruokoa.

Kevään yhteistyökumppanimme Sara Perttula testasi tuotteita perheensä ja siskon poikiensa kanssa, ja ihastui välittömästi. "Tuotteet ovat todella laadukkaita ja ne sopivat koko meidän perheelle. Tykkään myös pitää Vivaiodaysin tuotteita näkyvillä, niiden kauniin ulkoasun vuoksi." Sara summaa. 

Sara testasi kolmea tuotetta perheensä kanssa - Saponaria no-tears shampoota, Apricot oil kosteusvoidetta sekä Tsubaki hiusten hoitosuihketta.

Sara kertoo, että heidän 1-vuotiaalla Elsi-tytöllä ei ole aiemmin ollut käytössä kylvyssä mitään tuotteita, mutta nyt tämä erittäin mieto 2in1 shampoo läpäisi seulan. Saponaria no-tear shampooei kirvele silmiä, eikä se sisällä saippuaa. "Sitä tarvitsee laittaa hyvin vähän, koska shampoo vaahtoaa todella helposti. Se myös tuoksuu ihanalle!"


Saran oma lemppari tuotteista oli Tsubaki hiusten hoitosuihke. "Hoitosuihke on päässyt kovaan käyttöön, sillä minulla on aika helposti takkuuntuvat hiukset. Harjaamisesta tulee ihanan helppoa ja miellyttävää. Hiukset myös kiiltävät kauniisti ja näyttävät terveiltä." Sara iloitsee. "Tuotesarja vaikuttaa muutenkin todella monipuoliselta ja kaikki sarjan tuotteet sopii niin lapsille kuin aikuisille."

Apricot oil kosteuvoide sopii erinomaisesti sekä lapsille että aikuisille. "Ihosta tulee miellyttävän pehmeä. Ja voide on myös ihanan kevyttä, eikä se tahraa" Sara kertoo. Kosteusvoiteen salaisuus piilee aprikoosiöljyssä - se auttaa säilyttämään kosteustasapainon ja rauhoittaa pieniä iho ärsytyksiä kuten ekseemaa. "Kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen vivaiodaysin tuotteisiin ja niitä tullaan ehdottomasti jatkossakin tilaamaan meidän kotiin."

Voita nyt Vivaiodays tuotepaketti Saran instagramissa. Klikkaa ja osallistu!

Kuvat: Sara Perttula