November 21, 2018

Me Punavuoren peikossa päätimme valita Black Fridayn sijasta Hope Thursdayn, sillä torstaithan ovat toivoa täynnä! Tänä vuonna keräämme lämpöä Full of Hope-kamppiksella, pääkaupunkiseudun Hopeyhdistyksen hyväksi.

Punavuoren peikko & yhteistyökumppanit lahjoittavat vaatteita Hopeyhdistykselle!

Punavuoren peikon tiimi vieraili syksyllä pääkaupunkiseudun Hopeyhdistyksen toimipisteessä ja se herätti meissä kipinän tehdä osamme yhteiseksi hyväksi. Nähtyämme toimipisteen tyyhjyyttä ammottavan lastenvaateosion, emme voineet vain kääntää katseitamme.

Suomessa köyhyysrajan alapuolella elää monia lapsiperheitä, jotka taistelevat päivittäin toimeentulonsa kanssa. Syksyn ja talven tulo on lapsiperheissä iso rahareikä, sillä sää vaatii asianmukaiset varusteet. Läheskään kaikki perheet eivät kuitenkaan selviydy tästä isosta menoerästä yksin. Onneksi voimme yhdessä auttaa!

Lahjoitamme valikoimastamme Hopeyhdistykselle lasten ulkovaatteita ja kenkiä sekä reklamoituja vaatteita, jotka olemme fiksanneet kuntoon.

Lahjoitamme myös kaikki verkkokauppatilaustemme postikulut (2,90€ per tilaus)
TO 22.11. & PE 23.11.

Kampanjan ajan, sinulla on myös mahdollisuus lahjoittaa kanta-asiakas bonuksesi Hopeyhdistykselle. Lahjoitamme näillä tuotoilla lisää lasten ulkovaatteita ja kenkiä Punavuoren peikon valikoimasta Hopeyhdistykselle.

Jotta saisimme lisää lämpöä talveen, pyysimme mukaan kamppikseen myös ihanat hyvää tekevät ystävämme - Kaiko, Mainio, Metsola, Mini Rodini, Molo ja Rouheaknits. Kaikki brändit lahjoittavat valikoimastaan lastenvaatteita Hopeyhdistyksen jaettavaksi vähävaraisille tai kriisin kokeneille perheille pääkaupunkiseudulla. Seuraa Facebookin tapahtuma-sivun päivityksiä lahjoituksista!

Tärkeää viestiä sosiaalisen median kanavissa vievät eteenpäin ihanat sanansaattajamme Rusinoita ja Taateleita insta-blogin Nicole Komulainen, Nanna Karalahti sekä Maria Nordin. Sydämellinen kiitos teille!

Miten sinä voit auttaa?

Anna lahjaksi lämmin talvi ja tee lasten ulkovaatelahjoitus Hopeyhdistyksen hyväksi! Onko sinulla hyväkuntoisia, puhtaita ja omalle perheellesi
tarpeettomia lasten ulkovaatteita ja kenkiä? Tee konkreettinen vaatelahjoitus ja tuo helpotusta vähävaraisten lapsiperheiden talveen. Pääkaupunkiseudun Hopeyhdistys toimittaa lahjoituksesi perille apua tarvitseville perheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille.

Toimita lahjoituksesi Punavuoren peikkoon 22.11. - 5.12. 2018.

Vattuniemenkatu 5, Helsinki
Ma - Pe klo 09.00 - 16.00
La klo 10.00 - 17.00

Millaiset vaatteet sopivat lahjoitettavaksi?

Lahjoitettavien lasten ulkovaatteiden ja kenkien tulee olla puhtaita, ehjiä ja ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Voit myös halutessasi lahjoittaa uusia vaatteita!

Keräyspisteeseen tuodut vaatteet on hyvä pakata siististi laatikkoon tai suljettuun muovipussiin. Voit myös merkitä paketin lapulla “talvivaatteita” tai “talvikenkiä”. Se helpottaa lajittelua.