February 05, 2019

Aikuisten lifestyle-tuotteet ovat saapuneet verkkokauppaamme!

Meille on tärkeää, että voit shoppailla meillä hyvillä mielin, niin itsellesi kuin lapsellesi! Siksi myös aikuisten valikoimamme koostuu merkeistä, jotka huomioivat ympäristön kaikessa toiminnassaan.

Olemme valinneet valikoimaamme aikuisten lifestyle-tuotteita, joilla voit hemmotella itseäsi - luonnollisesti ja hyvillä mielin. Meille on tärkeää, että myymämme tuotteet on valmistettu eettisesti ja mahdollisimman ekologisesti - mukaan lukien kemikaalien käytön sekä työntekijöiden työolosuhteet. Näin myös sinä voit tehdä pieniä kestäviä arjen valintoja.

Lisäsimme juuri valikoimaamme Osmian ja Kaurilan saunan ihanat tuoksut ja luonnokosmetiikka tuotteet. Kumpaakin merkkiä yhdistää rakkkaus suomalaiseen luontoon ja merkkien kaikki tuotteet on luonnon aarteista käsityönä valmistettu. Aikuisten valikoimamme kasvaa kevään mittaan, ja lisäämme jo ennestään valittujen ihanuuksien joukkoon uusia tuotteita ja merkkejä.

Tutustu Osmian luonnollisiin tuoksuihin!

Osmia on kotimainen design- ja käsityöyritys. Osmian erikoisalaa ovat luontoon liittyvät tuoksut. Sopivana hetkenä voit luoda kotiisi vaikkapa kesäyön, Lapin kelomökin tai keskiaikaisen luostarin tunnelman. Valitse tuoksu vuodenajan ja mielialasi mukaan. 

Kaurilan saunan tuotteet on luonnon aarteista käsityönä valmistettu

Kaikki Kaurilan saunan ihanat tuotteet ovat kotimaista käsityötä ja tehty rakkaudella suomalaiseen saunaan. Luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka ja muut saunatuotteet ovat ekologisia ja eettisiä. Tutustu ihaniin deodoranttivoiteisiin, ekopellavaisiin pyyheliinoihin ja lumoaviin pitsikynttilöihin.