Vimma – Monikäyttöiset vaatteet arkeen ja juhlaan

Vimma on yksi suosikkimerkeistämme. Tämä suomalainen merkki kyseenalaistaa ja rikkoo perinteisiä toimintamalleja, mikä näkyy muun muassa vaatteiden monikäyttöisyytenä: Vimman mallistoissa korostuvat vaatteet, joita voi käyttää yhtä lailla arjessa ja juhlassa. 

Vimman vaatteet pysyvät pitkään lapsen suosikkivaatteina

Vimman monet mallit on suunniteltu siten, että lapsi voi käyttää niitä pitkään kasvusta huolimatta – esimerkiksi mekosta tuleekin paita sitä mukaa, kun lapsi kasvaa pituutta. Koska Vimma tähtää siihen, että lapsi voi käyttää vaatteita pitkään, on tämä otettu huomioon myös vaatteiden printeissä, joihin lapsi ei kyllästy ensimmäisen käyttövuoden jälkeen. Siksi Vimman vaatteet pysyvät aktiivisessa käytössä pitkään.

Eettiset ja ekologiset arvot korostuvat Vimman tuotannossa

Vimman tuotannossa korostuvat ennen kaikkea käytännöllisyys, ympäristö ja eettisyys. Vimman vaatteissa käytetään pääasiassa eurooppalaisia luonnonmateriaaleja, osassa malleista on käytetty myös kierrätysmateriaaleja. Vaatteet valmistetaan Suomessa ja Virossa tehtaissa, joissa työntekijöiden työolosuhteet ovat hyvät.

Löydä suosikkisi Vimman laajasta printtivalikoimasta

Vimman ehkäpä tunnetuin kuosi on lettiprintti, jota onkin valikoimassamme useissa eri väreissä. Lettiprintin lisäksi valikoimassamme on runsaasti upeita, ainutlaatuisia kuoseja, jotka ovat suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa. Tutustu Vimman valikoimaan ja tilaa jo tänään!


Vimma

Tuote lisätty koriin