COSTA BRAVA MALLISTO

MINI RODINIA -50%


Laadukkaat ja leikkisät lastenvaatteet Mini Rodinilta!

Mini Rodini on ruotsalaisen Cassanda Rhodinin perustama lastenvaatemerkki. Merkin suunnittelussa korostuvat lapsille ominainen mielikuvitus, leikkisyys ja mahdollisuuksille avoin mieli. Tavoitteena on suunnitella ja valmistaa sellaisia vaatteita, jotka tukevat lasten luovuutta ja vastaavat heidän luonnettaan ja mielialaansa. 

Mini Rodinin mallisto on edelleen Cassandra Rhodinin käsialaa, ja siinä käytetään muun muassa Cassandran käsin maalaamien töiden digitoituja printtejä. 

Mini Rodini panostaa ekologiseen ja eettiseen vaatetuotantoon

Leikkisän ja luovan suunnittelun lisäksi myös ekologisuus ja eettisyys ovat Mini Rodinin kulmakiviä. Yli 99 % merkin mallistosta valmistetaan ekologisesti kestävistä materiaaleista, kuten luomupuuvillasta ja kierrätetyistä materiaaleista. 

Punavuoren peikosta löydät lähes koko Mini Rodini -malliston

Kattavasta Mini Rodini -valikoimastamme löydät lähes koko malliston: kauden uudet printit, Pico-takit ja -haalarit uusissa väreissä, yksiväriset ja helposti yhdisteltävät perusvaatteet, talvivaatteet ja -asusteet. Tee myös löytöjä Mini Rodinin alevalikoimasta, josta löydät edellisten sesonkien mallit!Näytä: