Liewood mallisto pohjautuu pohjoismaiseen muotokieleen

Tanskalaisen Liewoodin tuotteet ovat pohjoismaisen yksinkertaisia, ajattomia ja kauniita - pehmeitä neuleita, puhtaita luomupuuvillaisia tekstiilejä ja bambu ruokailuastioita pehmeissä väreissä. Liewoodin juuret ovat Kööppenhaminassa ja skandinaavisessa muotoiluperinteessä. Selkeät muodot, kauniit värit ja yksinkertaiset printit kulkevat käsikädessä toiminnallisuuden kanssa. Yritys ei halua tehdä kompromisseja eettisen valmistuksen, työolosuhteiden ja ympäristövaikutusten osalta.

Liewood & kaunis lastenhoidon arki

Liewoodin mallistossa on mm. luomupuuvillaisia harsoja, bambusta valmistettuja lasten astioita, ruokalappuja & jumppakasseja. 

Liewoodin tuotteet valmistetaan huolella kestävistä materiaaleista, jotka ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Kaikki tekstiilituotteet valmistetaan GOTS sertifioidusta luomupuuvillasta. GOTS on yksi tämän hetken tiukimmista luomupuuvillatuotteiden kriteereistä. Materiaali- ja kemikaalivaatimusten lisäksi sertifikaatti sisältää vaatimukset yrityksen sosiaaliselle vastuulle (mukaan lukien ei lapsityövoimalle), riittävälle palkalle työntekijöille, sekä turvallisuus- ja terveysmääräyksiä.