Bugaboon uusin vaunumalli Bugaboo Fox on nyt ennakkotilattavissa. Voitko valita valmiin complete vaunupaketin, tai koota vaunut valitsemalla värivaihtoehdot itse. Toimitukset 1.3. alkaen.

Complete vaunupaketti sisältää:
Box 1: Bugaboo Fox runko /base
Box 2: istuinkangas
Box 3: jatkettava kuomu
Box 4: aisan suoja /grip
Box 5: rengasväri
Box 6: kopan kangassetti


Bugaboon uusi Bugaboo Fox - kestävä ja tukeva, mutta ultrakevyt ja kompakti. Bugaboon paras käyttömukavuus tähän mennessä!


Voit helposti kantaa kevyet rattaat sisälle tai nostaa autoon, ja käyttää superkompaktia taittoa helppoon varastointiin. Rattaat on kevyt työntää - ei rehkimistä, mene minne haluat. Tilavaan tavarakoriin saat mahtumaan tarvittavat tavarat tai ostokset. Vaunut kulkevat mukulakiviltä lumisiin teihin, ja Bugaboon all-wheel jousitus ja reilun kokoiset renkaat takaavat mukavan, tasaisen kulun sekä lapselle että työntäjälle.


Bugaboo Fox on valmistettu kestävistä materiaaleista ja kierrätetyistä kankaista. Muotokieli on aikasempaa pyöreämää ja modernimpaa. Modulaarisen suunnittelun ansiosta voit valita juuri sellaiset vaihtoehtot kun haluat - ja päivittää rattaita vaikka uudelle vauvalle tai sesongille. Mix and Match eri kangasvaihtoehtoja, rengasvärejä ja aisavärejä!


Bugaboo Fox runko on robusti mutta kevyt, ja sitä voi käyttää 17kg painoisiin lapsiin asti. Vaunut ovat yhdet markkinoiden kevyimmät tämän kokoluokan yhdistelmävaunut, istuimella paino on alle 10kg. Rattaita on helppo nostaa, kantaa ja kuljettaa.

paino istuimen kanssa: 9,9kg
pienin mitta kokoontaitettuna: 66 x 54 x 19 cm 
eturenkaat: 8.5 tuumaa, takarenkaat: 12 tuumaa
konepestävät kankaat
lapsen maksimipaino: 17kg
melange kankaat valmistettu 50% kierrätetyistä materiaaleista, yksiväriset kankaat 100%

Bugaboo Fox

Tuote lisätty koriin