Gugguu frillamekot ja muut suosikit

Gugguu on suomalainen lastenvaatemallisto, jonka tuotteissa on graafista yksinkertaisuutta ja mukavia leikkauksia. Gugguun omin sanoin merkkiä kuvaavat laatu, käytännöllisyys, käyttömukavuus ja tyylikkyys - lapsenmielisyyttä unohtamatta.

Gugguu syntyi kahden äidin yhteistyöstä

Gugguun perustivat kaksi siskosta, joista molemmat törmäsivät kerta toisensa jälkeen samaan haasteeseen: lapsille oli vaikeaa löytää vaatteita, jotka olisivat leikkaukseltaan käytännöllisiä ja lasten leikkeihin sopivia ja jotka myös miellyttäisivät lasten silmää. Näin syntyi ajatus siskosten omasta lastenvaatemerkistä.

Gugguun vaatteet on suunniteltu ja valmistettu siten, että jokaisen lapsen on mukava käyttää niitä arjessa ja leikeissä. Valmistuksessa painotetaan korkean laadun lisäksi kotimaisuutta sekä ekologista ja eettistä tuotantoa. 

Gugguun lastenvaatteet valmistetaan luomupuuvillasta

Gugguun vaatteet valmistetaan pääasiassa luomupuuvillasta. Löydät valikoimastamme Gugguun suosituimmat vaatteet ja raikkaat uutuudet: frillamekot, unisex paidat, tricot baggy housut, collegehupparit & -housut ja ynnä muuta, unohtamatta Gugguun suosittuja neulepipoja.


Gugguu bomber takit & college baggyt nyt -25%, voimassa rajatun ajan.Näytä:

Tuote lisätty koriin