Näyttävät ja helppokäyttöiset lastenvaunut Bugaboolta!

Bugaboo on innovatiivinen lastenvaunujen ja -tarvikkeiden edelläkävijä, joka on lanseerannut useita uudenlaisia ratkaisuja. Vuonna 1994 perustetun merkin suunnittelun lähtökohta ovat helppo käytettävyys ja kestävä muotoilu. 

Kulje vaivatta kaupungissa ja maastossa

Bugaboon tavoitteena on ennen kaikkea tarjota pienten lasten vanhemmille vaunuja, joilla lapsen kanssa kulkeminen onnistuu vaivattomasti ja sujuvasti. Kaikki Bugaboon rattaat valmistetaan merkin omassa tehtaassa tiukan valvonnan alla. Bugaboo tarjoaa vaunuja niin urbaaniin menoon kuin kovaan maastokäyttöönkin. 

Bugaboolta ilmestyy säännöllisesti myös upeita limited edition -mallistoja, jotka luodaan yhteistyössä muiden alojen suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa.

Kaikki vaunumallit & tarvikkeet

Meiltä saat tilattua kaikki niin Bugaboon lastenvaunut kuin vaunutarvikkeetkin. Bugaboon vaunumalleja ovat Bugaboo Donkey, Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon, Bugaboo Bee ja Bugaboo Runner.

Saat meiltä kattavan valikoiman Bugaboon tuotteita suoraan varastosta. Tilauksesta saamme myös kaikkia merkin varaosia. Tutustu valikoimaan ja tilaa!


Bugaboo


Näytä:

Tuote lisätty koriin